SummerLanguageSchool Deutsch im August / SummerLanguageSchool German in August

*** English below ***

Deutsch für Naturwissenschaft, Technik, Planen, Bauen, Umwelt

In der Vorlesungszeit nie Zeit zum Sprachenlernen?
Den Sommer in Berlin verbringen und Deutsch lernen?
Intensiv und praxisnah Sprache für den Wissenschaftsbereich lernen?
Studium, Praktikum oder Forschungsaufenthalt im deutschsprachigen Ausland geplant?
Mehr Training im Präsentieren, Schreiben und Strukturieren gewünscht?

In der SummerLanguageSchool „Deutsch für Naturwissenschaft, Technik, Planen, Bauen, Umwelt“ (5.-28. August 2019) erweitern Sie Ihre sprachlichen Fertigkeiten für Studium und Wissenschaft. Das Angebot richtet sich an Studierende, Graduierte und anderweitig Interessierte aus den Fachbereichen Naturwissenschaft, Ingenieurwesen, Planen, Bauen und Umwelt.

Registrierung (Anmeldeschluss: 16. Juni 2019)

German for science, engineering, planning, building and environment

Do you always lack time for language courses during the semester?
Do you want to spend the summer in Berlin and learn German?
Interested in intensive and practice-oriented language courses for the scientific sector?
Are you planning studies, an internship or a research stay in a German-speaking country?
Do you want to improve your skills in giving presentations, writing or  language structure?

During the SummerLanguageSchool “German for science, engineering, planning, building and environment” (5-28 August) you can improve your language skills for academic studies and research. The course is designed for students, graduates or anyone interested in the areas of science, engineering, planning, building and environment.

More information

Registration (registration deadline 16 June 2019)